

SERDECZNIE ZAPRASZAMY NA JUBILEUSZOWĄ, 10-TĄ EDYCJĘ 2020/2021 SZKOLENIA:
Podstawowy kurs masażu stóp On Zon Su 按踵術 - starożytna chińska refleksologia stóp. Kurs dziewięcioczęściowy. Warszawa, X 2020- VI 2021 roku. Prowadzi Lada Malinakova, więcej…
Informacje i zapisy:
Lada Malinakova, Marian Nosal, komórka: 697113930; stacjonarny: 224785715



Kawa po chińsku ( do ciasta)
Napoje
O: 2,5 l wrzącej wodyO: 5 łyżek kawy
O: 1 łyżka kakao
Z-M:1 łyżeczka cynamonu
M: 1 łyżeczka kardamonu
Sposób wykonania:
Do wrzącej wody dodać kawę i kakao (O), zagotować, dodać cynamon (Z-M) i kardamon (M). Gotować 3-5 min.
Spożywamy : z ciastem daktylowym bez słodzenia.
Przepisy kulinarne na posiłki gotowane według Pięciu Przemian
Przepisy według Tadeusza Bylicy - napoje


