ZAPRASZAMY NA NOWĄ EDYCJĘ szkolenia:
Podstawowy kurs masażu stóp On Zon Su 按踵術 - starożytna chińska refleksologia stóp. Kurs dziewięcioczęściowy. Warszawa, XI 2024 - VI 2025 roku. Prowadzi Lada Malinakova.
Informacje i zapisy:
Lada Malinakova, Marian Nosal, komórka: 571245333; stacjonarny: 224785715, więcej…





Pasta z makreli
Dodatek do pieczywa
M: kawałek selera lub rzodkwi białejW: 1- 2 makrele
D;1 pęczek natki pietruszki
D: 1 kwaśne jabłko
O: tymianek
Z :oliwa
M: imbir świeży lub suszony
Sposób wykonania:
Utrzeć selera (M), dodać obrana makrelę (W)- rozetrzeć całość. Nać (D) drobno posiekać , skropić cytryną (D). Jabłko utrzeć (D). Dodać składniki do makreli. Posypać tymiankiem (O), dodać oliwę (Z). Na koniec dołożyć utarty świeży imbir. Całość utrzeć na jednolitą masę.


