ZAPRASZAMY NA NOWĄ EDYCJĘ szkolenia:
Podstawowy kurs masażu stóp On Zon Su 按踵術 - starożytna chińska refleksologia stóp. Kurs dziewięcioczęściowy. Warszawa, XI 2023 - VI 2024 roku. Prowadzi Lada Malinakova.
MOŻNA JESZCZE DOŁĄCZYĆ DO SZKOLENIA, A ZALEGŁE SESJE ZALICZYĆ ONLINE.
Informacje i
zapisy:
Lada Malinakova, Marian Nosal, komórka: 571245333; stacjonarny: 224785715
, więcej…
Danie podstawowe
D: 0,1 kg zarodków pszennych
O: 0,1 kg płatków żytnich
Z; 0, 1 kg orzechów laskowych
Z: 0,1 kg wiórków kokosowych
Z: 0,1 l oliwy
Z: 0,1 kg miodu
Z-M: 1 opakowanie cynamonu, łyżka kardamonu
M: 0,5 kg płatków owsianych
W: sól
W-O: ½ szklanki wrzącej wody
Sposób wykonania:
W misce lub garnku mieszamy kolejno zarodki pszenne (D), płatki żytnie (O), potłuczone drobno orzechy laskowe, wiórki kokosowe, cynamon (Z), sól (W).
Do szklanki z
gorąca wodą dodać miód i
oliwę (Z) oraz łyżeczkę kardamonu (M). Suche składniki zalać gorącym roztworem i
wyrobić całość na „kruszonkę”. Całość rozłożyć na blaszce i
piec 170 C przez 15 minut, a
następnie 45 min w
temp. 100 C. Można przechowywać do pól roku, podawać z
mlekiem lub jogurtem.
Zapraszamy też na Youtube: , FB oraz na Google+