ZAPRASZAMY NA NOWĄ EDYCJĘ szkolenia:
Podstawowy kurs masażu stóp On Zon Su 按踵術 - starożytna chińska refleksologia stóp. Kurs dziewięcioczęściowy. Warszawa, XI 2023 - VI 2024 roku. Prowadzi Lada Malinakova.
MOŻNA JESZCZE DOŁĄCZYĆ DO SZKOLENIA, A ZALEGŁE SESJE ZALICZYĆ ONLINE.
Informacje i
zapisy:
Lada Malinakova, Marian Nosal, komórka: 571245333; stacjonarny: 224785715
, więcej…
Deser
D: 1,5 l. jogurtu naturalnego
D: 0,5 kg mrożonej czarnej porzeczki
D: sok z
1 pomarańczy
O: aromat waniliowy
Z: miód
Z: ciemny cukier
Z: białko z
6 jaj
Sposób wykonania:
Jogurt naturalny (D) wymieszać z
1 sztuką aromatu waniliowego (O) i
6 łyżkami miodu (Z)- całość włożyć do zamrażarki na 1 godz. Mrożoną czarną porzeczkę (D) ugotować z
sokiem z
pomarańczy (D) i
dodać 2 łyżki ciemnego cukru (Z). Po zdjęciu z
ognia odcedzić i
ostudzić.
Białko jaja (Z) odcedzić i
ubić, dodać owoce. Połączyć jogurt zmrożony z
ubitym białkiem i
ponownie zamrozić na 0,5 godz. Podawać w
czarkach polane sokiem owocowym.
Zapraszamy też na Youtube: , FB oraz na Google+