ZAPRASZAMY NA NOWĄ EDYCJĘ szkolenia:
Podstawowy kurs masażu stóp On Zon Su 按踵術 - starożytna chińska refleksologia stóp. Kurs dziewięcioczęściowy. Warszawa, XI 2023 - VI 2024 roku. Prowadzi Lada Malinakova.
MOŻNA JESZCZE DOŁĄCZYĆ DO SZKOLENIA, A ZALEGŁE SESJE ZALICZYĆ ONLINE.
Informacje i
zapisy:
Lada Malinakova, Marian Nosal, komórka: 571245333; stacjonarny: 224785715
, więcej…
Zupa
D: 0,3 kg szczawiu
D: 3 kostki bulionu drobiowego
D: 1,5 l kwaśnego mleka
D: 0,5 l kwaśnej śmietany
O: 0,5 kg botwiny
Z: 3 jaja
Z: 3 ogórki
M: kalafior
M: koperek
W: sól
Sposób wykonania:
W 0,5 l wrzącej wody rozpuścić kostki buliony drobiowego i
dodać posiekane warzywa: szczaw (D) i
botwinę (O). Gotować 3- 5 min.
Kalafior (M) ugotować. Jaja (Z) ugotować na twardo i
pokroić w
kostkę. Ogórki (Z) obrać i
pokroić w
paseczki. Jaja i
ogórki połączyć razem, dodać pieprzu (M) i
soli (W) oraz kawałki kalafiora (M).
Do całości dodać kwaśnego mleka i
kwaśnej śmietany (D). Podawać posypane koperkiem (M).
Zapraszamy też na Youtube: , FB oraz na Google+