TRADYCYJNA MEDYCYNA CHIŃSKA

ZAPRASZAMY NA NOWĄ EDYCJĘ szkolenia: Akupunktura, ziołolecznictwo, dietetyka, masaż stóp On Zon Su. Szkoła Tradycyjnej Medycyny Chińskiej - Pszenica Lada_Malinakova.jpgPodstawowy kurs masażu stóp On Zon Su 按踵術 - starożytna chińska refleksologia stóp. Kurs dziewięcioczęściowy. Warszawa, XI 2023 - VI 2024 roku. Prowadzi Lada Malinakova. MOŻNA JESZCZE DOŁĄCZYĆ DO SZKOLENIA, A  ZALEGŁE SESJE ZALICZYĆ ONLINE. Informacje i  zapisy: Lada Malinakova, Marian Nosal, komórka: 571245333; stacjonarny: 224785715, więcej…
Tai Chi, Forma DzieciDao ĆWICZENIA ONLINE: Qigong Jadeitowej Księżniczki ONLINE, ćwiczenia dla zdrowia i  witalności. Środy i  piątki 7:45-9:15  - Warszawa, i  Internet cały. Prowadzi Marian Nosal, więcej…
Lada MalinakovaMedycyna ĆWICZENIA ZDROWOTNE: Zajęcia ONLINE Qigong oraz Tai Chi, styl Chang San Feng we wtorki 19:00 i  czwartki 19:30 Warszawa, i  Internet cały. Prowadzi Lada Maliňáková-Nosal, więcej…
Zapraszamy też na Youtube: Akupunktura, ziołolecznictwo, dietetyka, masaż stóp On Zon Su. Szkoła Tradycyjnej Medycyny Chińskiej - Pszenica youtube.png, FB Akupunktura, ziołolecznictwo, dietetyka, masaż stóp On Zon Su. Szkoła Tradycyjnej Medycyny Chińskiej - Pszenica facebook.png oraz na Google+ Akupunktura, ziołolecznictwo, dietetyka, masaż stóp On Zon Su. Szkoła Tradycyjnej Medycyny Chińskiej - Pszenica google+.png
wersja do druku
wygląd strony
Powrót na stronę głównąDietetyka, odżywianie i leczenie żywieniem w tradycyjnej chińskiej medycynieKlasyfikacja produktów spożywczych według dietetyki tradycyjnej medycyny chińskiej Dietetyka tradycyjnej chińskiej medycyny - leczenie żywnościąGu Qi - 谷氣 czyli Energia z pożywienia stanowi około 70% całej Energii naszego organizmuDietetyka tradycyjnej chińskiej medycyny - odżywianie zgodnie z porami rokuPięć smaków w dietetyce tradycyjnej chińskiej medycynyPodstawowa dieta według taoizmu i dietetyki tradycyjnej chińskiej medycynyProdukty spożywcze - lista z opisem poszczególnych produktów według dietetyki tradycyjnej chińskiej medycyny
ArbuzAwokadoBakłażanBananyBóbBrzoskwinieBurakiCebulaCynamonowa koraCynamonowe pędyCytrynyCzereśnieCzosnekDaktyleDyniaFasola białaFigiGożdzikiGrejfrutGrejfruta skórkaGrochGruszkiImbirImbir mielonyJabłkaJaja gołębieJaja kaczkiJaja kurzeJaja przepiórczeJęczmieńKakiKapusta białaKapusta pekińskaKasztanyKminekKolendraKoperKoper nasionaKoperekKozieradkaKawaKawa zbożowaKukurydzaLicziLiczi pestkiMandarynkiMarchewMleko kozieMleko krowieMleko owczeMoreleOgórekOrzech laskowyOrzech włoskiOrzeszki ziemneOwiesPataty słodkiePędy bambusaPieprz czarnyPietruszka korzeńPietruszka lisciePistacjePiwoPiwo pszenicznePomarańczePomidoryPorProso
Pszenica
Rabarbar korzeńRabarbar liścieRóżaRyżRzepaRzeżuchaRzodkiew białaRzodkiewkaSałataSelerSer KoziSer KrowiSer owczySezamSłonecznikSojaSzafranSzczypiorekSzparagiSzpinakTruskawkiWino białeWino czerwoneWinogronaWódkaZiele angielskieZiemniakiŻytoPozycja testowa X
Sposoby przygotowania produktów spożywczych i potrawTrawienie i przyswajanie żywności według dietetyki chińskiej medycynyTrawienie i przyswajanie żywności według dietetyki chińskiej medycyny - film Mariana NosalaZdrowa dieta w dietetyce tradycyjnej chińskiej medycyny
Jeżeli chcesz otrzymywać informacje o zajęciach i szkoleniach, podaj swój email: