

SERDECZNIE ZAPRASZAMY NA JUBILEUSZOWĄ, 10-TĄ EDYCJĘ 2020/2021 SZKOLENIA:
Podstawowy kurs masażu stóp On Zon Su 按踵術 - starożytna chińska refleksologia stóp. Kurs dziewięcioczęściowy. Warszawa, X 2020- VI 2021 roku. Prowadzi Lada Malinakova, więcej…
Informacje i zapisy:
Lada Malinakova, Marian Nosal, komórka: 697113930; stacjonarny: 224785715



Pasta z soczewicy
Dania sniadaniowe
O: wrząca wodaZ: soczewica
Z: kminek
M: pieprz ziołowy
W: sól albo sos sojowy
D: estragon
O: tymianek
Z: duszona cebulka
Z: oliwa
Sposób wykonania:
Do wrzącej wody (O) wsypać soczewicę i kminek (Z). Gotować chwilę bez przykrycia. Dosypać pieprz ziołowy (M). Gdy soczewica zmięknie, dodać sól, sos sojowy (W), a następnie estragon (D) i tymianek (O). Równolegle obrać cebule (M) i posiekać Do rondla wlać odrobinę wody, gdy zawrze, dodać cebulę i blanszować, dolać oliwy (Z) i dusić, aż zmięknie. Połączyć soczewicę z cebulą duszoną i gotować jeszcze razem przez 10 min. Całość zmiksować lub utrzeć na pastę.


